Infratopení, topení prospívající zdraví

Mnohé z  nemocí vznikají v důsledku stale sílícího vlivu okolního prostředí (zvláště pak v důsledku zvyšující se koncentrace jedů z automobilových zplodin a ze spalování dalších látek, vln z radarů a jiných vysílačů, mobilních telefonů, jejichž koncentrace a intenzity jsou často i milionkrát větší než ty, které se v přírodě běžně vyskytují), v jehož důsledku je imunitní systém neustále oslabován.
Velkou roli přitom hrají, jak potvrzuji fyzikové i odborné instituty, špatné vytápění a vytápěcí systémy v budovách. Přes 90% všech systémů vytápění (olejové, plynové, konvektorové) je závislých na ohřevu vzduchu. V důsledku cirkulace vzduchu se prach a bakterie víří, což vede, spolu s nezdravými teplotními rozdíly (dole chlad – nahoře příliš teplo), k alergickým reakcím.


Úleva jednoduchou metodou
Již léta mohou být dávno zastaralé topné systémy nahrazeny zdravým infračervenými tepelně vlnovým topným systémem. Jeho pořizovací hodnota a následná spotřeba je o 50 – 70 % nižší než u klasických systémů, a jsou ekologicky neutrální. To je také důvod, proč je prosazení jejich zavádění tak obtížné, a proč je od jistých vlivných skupin a spolků blokováno!
Odborné posudky různých renomovaných institutů potvrzují, že u osob, které se nacházejí v oblasti infračervených vln se postupně obnovuje imunitní systém. Silný imunitní systém je schopen odolávat mnoha nemocem. Proto také na mnoha klinikách a sanatoriích přistoupili k nahrazení dosud používaných topných systemu infračerveným topným systémem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ptejte se, komentujte atd.