IHS - Univerzální topný systém

Světoznámá a v celém světě používaná emailová ocel obsahuje nový rozměr:
Je to topný prvek využitelný ve všech prostorách - doma, v kanceláři, v zasedacích místnostech, v čistých prostorách operačních sálů a farmaceutických halách, v učebnách, ve veřejných budovách, na letištích a nádražích, ve sportovních centrech i jinde.
Pomoci zalisování vestavěného nekovového odporového okruhu do ukládacího prvku na vnitřní straně emailové oceli vzniká jedinečný, revoluční topný prvek nazývaný „IHS“.
Se 100%-ní účinností je majoritní podíl elektrické energie pomocí infračerveného záření předáván na pevná tělesa, která se nachází v dosahu tepelných vln. Vyzařované teplo nepotřebuje žádné transportní médium a proto jsou všechny klasické topné prvky jako kotle, trubky a různá vedení naprosto zbytečné, stejně jako sekání nebo bourání zdí při instalaci.
Předností je úspora materiálu a mnoha hodin, potřebných pro instalaci klasických topných systémů. Poruchy, netěsnosti, nutnost revizí, ucpávaná potrubí, zamrznutí, zarůstání armatur nebo energetické ztráty jsou minulostí! IHS totiž garantuje bezporuchový chod!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ptejte se, komentujte atd.